Als zoon van een zelfstandig ondernemer groei ik op in de horecasector. Logisch dus dat ik een “A1 – Hotelmanagement” volg.
Ik begin mijn loopbaan in zuiver uitvoerende jobs.
Van teamleider groei ik door naar kwaliteitsmanager en preventieadviseur. Verschillende jaren ben ik operationeel directeur “ In-house catering” in Brussels Airport. Een business unit met 26 verkoopseenheden en 400 medewerkers.
Door de jaren raak ik gepassioneerd door leiding geven aan en samenwerken met mensen . Ik volg tal van gespecialiseerde opleidingen om ideeën op te doen. Ideeën die ik meteen kan uittesten in de praktijk. Samen met het team realiseren we verschillende prachtprestaties.
2006 is een keerpunt: de tijd is aangebroken om mijn ervaringen te delen met andere bedrijfsleiders en managementleden . Daarom richt ik mijn eigen bedrijf op, Growin. Ik geef trainingen in leiderschapsvaardigheden, ik leid (outdoor) teambuildingactiviteiten, ik geef individuele coaching aan leidinggevenden en ik treed op als consultant in organisaties.